header4

Sérülés nélkül végzett kocsi ajtónyitás Budapest területén

Nem kell rögtön a lehető legrosszabbra gondolnia, ha nem tudja kinyitni gépkocsijának az ajtaját. Nem kell betörni az ablakot, felfeszíteni a zárat. Ezek a régmúlt módszerei. Ha az én segítségemet kéri, akkor a kocsi ajtónyitás Budapest és vonzáskörzetében a lehető legegyszerűbben fog végbemenni és annak semmiféle látható nyoma nem lesz gépkocsijának karosszériáján.

Olyan szerszámokkal rendelkezek, amelyek segítségével pár perc alatt minden gond nélkül kinyitható még annak az autónak ajtaja is, amely a lehető legmodernebb és legbonyolultabb zárszerkezettel rendelkezik. Gyorsan a helyszínre érkezek hívását követően.

 

A fővárosban legfeljebb fél óra kell a kiszálláshoz. A kocsi ajtónyitás Budapest környékén maximum 1 óra kiszállási idővel jár. A kocsi ajtónyitáshoz szükséges igazolnia, hogy az adott jármű az Ön birtokában van, vagyis fel kell mutatni a forgalmi engedélyét.

Az árak több tényezőtől függenek. Egy olyan autó esetében, amelynek a zárszerkezete bonyolult, több munkát igényel a kinyitása, az magasabb árfekvésbe tartozik. Különbség van a tarifák esetében abban is, hogy napközben vagy éjszaka van szüksége a szolgáltatás megrendelésére. A hétvégi és a hétköznapokra érvényes árak között is eltérés van. A kocsi ajtónyitás non-stop igénybe vehető, így hívjon a megadott telefonszámon, ha elveszett a kocsi kulcs, elromlott a központi zár vagy lemerült a kocsi akkumulátora, amely megakadályozza a központi zárrendszer működését. A kocsi ajtónyitás semmiféle rejtett költséget nem tartalmaz. Rám számíthat, ha kizárta magát autójából!

Google+
Youtube
Twitter
Tweets by Autotnyitok_hu