header4

Szolgáltatások

Kérem hívjon engem ha azonnali autónyitásra van szüksége, mert

 

  kizárta magát az autóból

 

  elvesztette az autó kulcsát (és a pótkulcs a kocsiban van)

 

  elromlott az autó zárszerkezete

 

  lemerült az akkumlátor és a kulcs nem nyitja az autót!

 

 

Az autónyitást roncsolás mentesen, ingyenes kiszállással, rejtett költségek nélkül végzem!

Az autónyitáshoz az ügyfeleimnek rendelkeznie kell az autó okmányával, amellyel igazolja az autó tulajdonjogát!

 

Ne kezdje el feszegetni az autó ajtaját és az ablakot sem kell betörnie! 

Hívjon autónyitó szakembert, azaz engem és én roncsolásmentesen, gyorsan, a legjobb áron kinyitom az autóját.

 

 

Gyors autónyitásra van szüksége? Keressen a segítségért!

Valóban NON-STOP ügyelet!

06-70-6-313-955

 

 

A szolgáltatás jellege miatt fontosnak tartom, hogy mindíg, minden időben rendelkezésre álljak ha önnek autónyitásra van szüksége.

Ezért valóban NON-STOP elérhető vagyok ha ön kizárta magát az autójából!

 

Autó ajtónyitás azonnal, speciális autónyitó szerszámokkal!

Ha lemerült az autó akkumulátora és nincs zárszerkezet az autóban, hívjon! Speciális autóajtó nyitó szerszámommal megoldom a problémát!

 

 

 

Tudom, miért nem várhat az autó nyitása!

Tudom, miért nem várhat az autó nyitása!Megtörtént a baj, és kizárta magát az autóból? Esetleg lemerült gépjárműve akkumulátora, és hiába van Önnél a kulcsa, nem tudja kinyitni az ajtókat? Nem teheti meg, hogy órákat szánjon a probléma megoldására? Ne aggódjon, az autó nyitása rendkívül gyors is lehet!

Ügyelek arra, hogy az autó nyitása ne csak pontos és sérülésmentes legyen, hanem a lehető leggyorsabb is, ugyanis tudom, hogy az ilyen dolgok általában a legrosszabbkor történnek meg: éppen a vasárnapi bevásárlásból hazafelé menet, amikor az egész család számít az emberre, vagy egy fontos üzleti tárgyalásra tartva. Tudom, hogy az ilyesfajta helyzetekben az ember nem engedheti meg magának a késlekedést, és azt is, hogy mennyire lehangoló érzés, amikor az embert megfosztják a saját tulajdonától, még ha csak néhány órára is.

Éppen ezért nálam az autó nyitása valóban egy non-stop igényelhető szolgáltatás, vagyis éjjel-nappal elérhető vagyok! A villám a legrosszabbkor csap be, én viszont segítek Önnek és autójának, hogy azonnal folytathassák útjukat! Ha vészhelyzet adódik, keressen elérhetőségeim egyikén!

 

 

Zárnyitási tippek, hírek

A non stop autózárnyitás Önt is mindig kihúzza a csávából!

non stop autózárnyitásFelváltva történnek velünk jó és kevésbé jó, olykor balszerencsés dolgok is. Nem tudjuk befolyásolni, hogy mikor milyen fordulat érkezzen az életünkbe. Legtöbbször a lehető legrosszabb az időzítés. Olyankor történik valami kellemetlen, kínos vagy éppen katasztrofális, amikor egyáltalán nincs rá szükségünk...persze mikor is lenne, ugye?

Bővebben: A non stop autózárnyitás Önt is mindig kihúzza a csávából!

Autó zárnyitás pünkösdkor is!

Autó zárnyitásVannak dolgok, amik mindig a legrosszabbkor történnek: akkor dugul el a lefolyó, amikor vendégeket várunk, akkor öntjük magunkra a kávét, amikor tárgyalásra sietnénk, és akkor záródunk ki az autóból, amikor munkaszüneti nap van és nehezebb segítséget szerezni. Azonban ilyenkor sem kell pánikba esni, hiszen minden szolgáltatási területen megvannak azok a szakemberek, akik gyorsan a segítségünkre sietnek még a leglehetetlenebb szituációkban is. Amennyiben az Ön autójának zárszerkezete a pünkösdi ünnep alatt mondaná fel a szolgálatot, a legjobb, ha engem hív! Autó zárnyitást vállalok non-stop, rövid időn belül!

Bővebben: Autó zárnyitás pünkösdkor is!

 

Youtube
Twitter
Tweets by Autotnyitok_hu
Pinterest
Blogger
Telefon:+36-70/631-39-55

Elérhetõségek