Nem vesztegetem az idejét, a bezárt autó kinyitását bízza rám!

A baj mindig a legrosszabbkor érkezik. Megesik, hogy egy bezárt ajtó képében. Egy ajtó, amit nem tudunk saját erőből, egyedül kinyitni, pedig nagyon fontos lenne. Egy kis balszerencse, csipetnyi figyelmetlenség, rossz időzítés és a bezárva maradt autó máris utunkat állja. Legjobb, ha ilyenkor nem próbálkozik semmivel, hanem csak egy döntést hoz, de az legyen jó. Bezárt autók nyitásához hívjon bizalommal!

Nem vesztegetem az idejét, a bezárt autó kinyitását bízza rám!Bármikor elérhető vagyok, így nem probléma, mikor hív, tudom, hogy a balszerencsés események nem kérnek menetrendet, csak bekövetkeznek. Éjjel vagy nappal, otthon vagy munkában, útban a tárgyalásra az országút mellett vagy a nyaraláson is tudok segíteni bezárt autó nyitásában.

Forduljon hozzám bizalommal, és vegye fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén, ha az autó nem engedelmeskedik, és kizárta magát belőle! Gondoskodom arról, hogy az egész bezárt autó nyitás csak egy gyorsan felejthető, rövid incidens legyen!


Nyomtatás