Téli időszakban is nagy szüksége lehet autónyitási szolgáltatásomra!

Az emberek többsége azt gondolná, hogy a külső segítséggel történő autónyitásra akkor van szükség, ha a gépjármű tulajdonosa elhagyja, vagy bent felejti a slusszkulcsot az utastérben. Valójában a szolgáltatásra más esetben is szükség lehet, például, ha a jármű akkumulátorával probléma van, ez pedig a hideg időben gyakran előforduló hiba az autóknál.

Téli időszakban is nagy szüksége lehet autónyitási szolgáltatásomra!Minden autótulajdonos számára ismeretes, hogy az akkumulátor a gépjárművek egyik létfontosságú alkatrésze, aminek védelmére kiemelt figyelmet kell fordítani a téli időszakban. Sajnos a legtöbb autótulajdonos a napi teendőik mellett könnyedén megfeledkezik arról, hogy a mínuszokban gondoskodjon az akkumulátorok megfelelő állapotáról. Mivel ezek az alkatrészek kulcsfontosságú szerepet játszanak az autó működésében, a központi zár használatára is kihatással vannak. Ezeknek az autózáraknak a többsége a legutolsó állapotot tárolja, ami a zárás, így kulccsal sem nyithatók.

Természetes, hogy ekkor hatalmas bosszúság fogja el a gépjárművezetőt és megpróbálkozik mindenféle, városi legendaként terjedő autónyitó technikával, amelyek nem igazán működőképesek, viszont annál veszélyesebbek lehetnek, legfőképp a gépjárműre. A drót és egyéb eszközök használata csak a filmekben hoz pozitív változást. A valóság sokszor az, hogy az ilyen kísérletek miatt még a fényezés javításáról is gondoskodnunk kell majd. A további gond, hogy ettől a hiba oka sem szűnik meg. Ilyenkor az autónyitáshoz mindenképp szakembert kell hívni, aki nemcsak áramot tud biztosítani, hanem egy speciális zárnyitó szerkezetet is, amivel roncsolásmentesen ki tudja nyitni az ajtózárat.

Legyen körültekintő! Ha azt tapasztalja, hogy a téli reggeleken nehezebben indul autója, nagy valószínűséggel hamarosan akkumulátor hibával fog szembesülni, emiatt pedig az autónyitással is problémái lehetnek. Ha már megtörtént a baj, akkor se essen kétségbe, ugyanis autónyitási szolgáltatásom rövid időn belül elérhető, így nem kell napokig hanyagolnia gépjárművét. További információkért vagy a szolgáltatás igénybevételéért vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén!


Nyomtatás