Hogyan nyissuk ki a bezárt autónkat Húsvétkor?

Hogyan nyissuk ki a bezárt autónkat Húsvétkor?

Közeledik a húsvét, összegyűlik a család, ezekben a napokban mindenki próbálja a lehető legtöbb rokonát meglátogatni. Ezekben a napokban különösen elengedhetetlen kellék a családi autó, hogy az ajándékok és a családtagok is kényelmesen elférjenek a hosszú utazás során, azonban előfordulhat, hogy a nagy kapkodás közepette bezárjuk az autó kulcsát, és nem tudjuk kinyitni a zárat.

Mindenki rémálma lehet, ha autóját véletlenül bezárja, miközben a kulcsok még az ülésen vagy a műszerfalon pihennek.

Bárkivel előfordulhat, hogy a nagy kapkodás és sietség közben bezárja a kulcsot vagy éppen nem veszi észre, hogy lemerült az akkumulátor.

IIlyenkor az első és legfontosabb, hogy nem szabad pánikolni, feszegetni az ajtót, mert komoly károkat tehet a bezárt autójában. Egy felfeszített ajtó javíttatása jelentősen komolyabb károkat jelenthet anyagilag, mint egy szakértő felkeresése.

Ha észrevette, hogy nem tudja kinyitni a bezárt autóját, esetleg lemerült az akkumulátor és nem nyílik a központi zár, keressen fel!

Hívjon minket bármikor bizalommal ilyen esetekben, ünnepek idején is elérhetőek vagyunk. Számunkra nem akadály a bezárt autó kinyitása. Garantáljuk, hogy bezárt autóját sérülésmentesen kinyitjuk. Vigyázzunk egymásra és óvjuk autóinkat, különösen az ünnepek idején!

Telefonszám: +06 21 252 1006

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolat

Telefonszám: +36 70 631 39 55

Facebook

Küldjön üzenetet!

Kérem, adja meg a nevét!
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérem, adja meg üzenetét!
Kérem olvassa el, és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatót!
Hívjon most! Kattintson a hívás gombra!