header4

Gyors segítség: autó zárnyitás Budapest területén

Ne bosszankodjon, inkább telefonáljon: 06-70-6-313-955 Van ilyen, előfordul, hogy az ember véletlen kizárja magát az autójából, vagy elveszik a kulcs, elromlik a zárnyitó, vagy adott esetben lemerül az akkumulátor és még számtalan eset lehet, amikor szükségünk van, és kétségbe esve pötyögjük be a telefonunkba, hogy „autó zárnyitás Budapest”. Ilyenkor jövünk mi és segítünk önnek. A nap 24 órájában, ünnepnapon, hétvégén is. Áraink kedvezőek, megtekintheti őket az „Árak” menüpontban.

Persze kellemetlen és bosszantó helyzet, ha nem tudjuk kinyitni a kocsinkat és általában a legjobbkor jön, ha például munkába mennénk, vagy el kell hozni a gyereket az oviból, mindenesetre ne idegeskedjünk, hiszen van megoldás. Autó zárnyitás Budapest területén már 30-60 percen belül elérhető, a helyszínen speciális szerszámaimmal sérülés és roncsolás mentesen kinyitom az autóját és már haladhat is tovább intézni a dolgait.

Még akkor is van megoldás, ha lemerült az akkumulátor. A téli hidegben ez gyakrabban előfordul, ha nem használjuk az autót és nem töltöttük fel időben az akkumulátort például. Hiszen a legtöbb kocsiban van riasztó, ami akkor is meríti az akkumulátort, ha nincs használva a kocsi. Így nem csak maga az állás az, amitől lemerülhet. De télnek sem kell lennie, hiszen szinte mindenkivel előfordul, hogy elfelejti lekapcsolni a lámpát. Szerencsés esetben még időben észrevesszük, vagy visszaülünk a kocsiba és nincs gond, de van hogy egész éjjelre úgy marad mondjuk és reggel arra eszmélünk, hogy nem indul a kocsi. Ha ez a helyzet még azzal is párosul, hogy emiatt még a kocsit sem tudjuk kinyitni, az igen kellemetlen. Ilyenkor két legyet üthet egy csapásra, hiszen nem csak autó zárnyitást vállalok, hanem bikázást is.

Szolgáltatásunk, a bikázás és az autó zárnyitás Budapest és közvetlen vonzáskörzetében áll a rendelkezésére a napi 24 órájában.

Youtube
Twitter
Tweets by Autotnyitok_hu
Pinterest
Blogger
Telefon:+36-70/631-39-55

Elérhetõségek